Doortje

Geboren in 1959 in Middelrode, moeder van 3 kinderen.
Werkzaam als verpleegkundige.
Facilitator Biodanza onder supervisie van Biodanza School Eindhoven

 

In 2013 kwam ik in aanraking met Biodanza en ik werd meteen geraakt door het plezier in het dansen, de bewegingen, de muziek, de aandacht voor elkaar, gezien te worden, er te mogen zijn.  Tot op de dag van vandaag dans ik in een wekelijkse groep.

 

Mijn proces in Biodanza is het ervaren van mijn potentieel en daar naar leven, de kunst van het leven, te mogen leven met vrolijkheid, spontaniteit en sensualiteit vanuit zachtheid zonder afwijzing van mezelf of de ander.

 

Ik heb het leven heroverd – alle cellen wakker geschud en kwam dichter en dichter bij mezelf – zonder angst, belemmeringen, in balans. 

 

Omdat Biodanza zo waardevol in mijn leven werd wilde ik meer weten van het ontstaan en de methodiek van Biodanza, daarom ben ik in 2018 gestart met de Biodanza-opleiding bij de Biodanza School Eindhoven. Gaandeweg de opleiding ontstond er een verlangen om te kunnen bijdragen Biodanza in de wereld te zetten, Biodanza te delen en zoveel mogelijk mensen er kennis mee te laten maken. Onder supervisie van Diana Zijlmans en Beatrijs Engel ga ik vanaf  februari 2022 met veel plezier en enthousiasme starten met de wekelijkse groep

 

 

Lid van VBN: https://www.biodanza.nl/vbn